BIRGIT DE HEIJ  GEZOND DOOR VOEDING Uitklappen

BIRGIT DE HEIJ GEZOND DOOR VOEDING

9789057871788

Nieuw

€ 13,90

incl. BTW - 9%

Op Voorraad - Bezorging: 1 tot 2 werkdagen

Meer informatie

Voeding is de basis van onze gezondheid. Zowel preventief als curatief kunnen kwalen en ziekten met de juiste voeding aangepakt worden. Orthomoleculaire voeding staat voor lichaamsopbouwende voeding die de kwaliteit van het leven waarborgt.
Orthomoleculair betekent: de juiste moleculen in de juiste hoeveelheid op de juiste plek. De recepten in dit boek zijn gebaseerd op deze orthomoleculaire voedingsleer.

In haar eerste boek De beste dokter staat in de keuken gaf Birgit de Heij al een eerste aanzet tot deze andere manier van denken in de keuken. In dit tweede boek gaat zij uitgebreid verder op dit pad.
Naast meer dan 50 recepten en vele idee voor lichaamsopbouwende voeding, geeft zij ook aan bij welke ziektebeelden bepaalde voeding niet of juist wel in te zetten is. Tevens verschaft zij handige achtergrondinformatie bij de diverse voedingsmiddelen en in welk seizoen bepaalde gerechten het
beste bereid kunnen worden.
Diverse indexen maken het boek tot een toegankelijke en praktische bron van informatie.

Opnieuw een boek van haar hand dat helpt bij het verantwoording nemen voor je gezondheid, je energie en de kwaliteit van je eigen leven door voeding, het beste medicijn volgens Hippocrates (400 v. Chr.).

BIRGIT DE HEIJ was werkzaam als catering manager bij grote bedrijven en leidinggevende in de gezondheidszorg. Nu heeft zij een eigen praktijk als orthomoleculair voedingsdeskundige en publiceert over
voeding en gezondheid. De beste dokter staat in de keuken was haar eerste boek (inmiddels driemaal herdrukt).

Accept