PRINCE, DEREK - BELOOFD LAND Uitklappen

PRINCE, DEREK - BELOOFD LAND

9789075185461

Gebruikt

Al decennia lang domineert een kleine landstrook, ongeveer half zo groot als Nederland, wereldwijd de nieuwsberichten. Dat is niet toevallig. In Beloofd Land legt Derek Prince boeiend en zeer informatief de bijbelse profetie en de actuele geschiede

Meer details

€ 13,00

incl. BTW - 6%

Op Voorraad - Bezorging: 1 tot 2 werkdagen

Meer informatie

Al decennia lang domineert een kleine landstrook, ongeveer half zo groot als Nederland, wereldwijd de nieuwsberichten. Dat is niet toevallig. In Beloofd Land legt Derek Prince boeiend en zeer informatief de bijbelse profetie en de actuele geschiedenis van Isra naast elkaar en formuleert daarmee een heldere visie op het Israisch-Palestijns conflict.
Een uiterst actueel boek, dat laat zien welke destructieve krachten momenteel aan het werk zijn in het Midden-Oosten en een bedreiging vormen voor de internationale vrede en veiligheid. Ook maakt de auteur duidelijk wie de werkelijke regie in handen heeft en de volken der aarde stuwt naar een uiteindelijke beslissing, die bepalend is voor hun toekomst. Zoals in al zijn boeken, laat Derek Prince niet na het geleerde te vertalen naar de praktijk en daagt zijn lezers uit.Concreet reikt hij vier bijbelse reacties aan die de Kerk - vandaag meer dan ooit - zou meoten hebben richting de huidige situatie van het Joodse volk. Beloofd Land biedt tevens een interessant overzicht van de recente geschiedenis in de regio en is daarmee een onmisbaar boek voor ieder die het Midden Oosten erkent als een strategische regio in de wereld.

Accept