Leveringsvoorwaarden
Door gebruik te maken van websites die beheerd worden door Verburg Services of de bestelmogelijkheden van de diverse producten en diensten, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Betaling
De op de websites, in de catalogus en op E-zine’s vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Betaling kan plaatsvinden via automatische incasso, creditcard (PayPal) of via iDeal. Verburg Services zal de bestelde artikelen en/of diensten altijd direct leveren. Dit betekent, dat op het moment van verzending het verschuldigde bedrag opeisbaar is. Al onze producten worden op definitieve verkoopbasis geleverd met inachtneming van de door de Europese Unie vastgelegde afspraken en richtlijnen betreffende verkoop op afstand.

Bezorgkosten
Alle producten worden aangeboden exclusief verzendkosten. De standaard verzendkosten voor alle zendingen bedragen € 2,50.  Vanwege de tarieven voor pakketten die niet door de brievenbus kunnen, wordt een toeslag berekend van € 4,00 voor deze pakketten. Deze kosten kunnen alleen naderhand bepaald worden aan de hand van de grote van de zending. We vragen uw begrip hiervoor. Deze toeslag is onafhankelijk van de standaard verzendkosten. Heeft u hierover vragen, dan kunt u altijd bellen met 0297-237171.

Bestelling en levertijd
Na ontvangst van de bestelling via de websites krijg u vrijwel direct per e-mail een bevestiging over de bestelling. Via de bestelstatus kan u zien hoe u bestelling verloopt. De levertijd is formeel binnen 7 werkdagen, maar we proberen uw bestelling binnen enkele dagen al bij u af te leveren. Levering is afhankelijk van voorradigheid en beschikbaarheid van het artikel. Wanneer de bestelde goederen niet (meer) leverbaar zijn zal Verburg Servies direct contact met u opnemen.

Retourneren
Bestellingen en leveringen worden voldaan op basis van de algemene Europese wetgeving ten aanzien van verkoop op afstand. In de regel is het zo dat bij media (CD, DVD en CD-Rom) dit alleen mogelijk is indien het product niet goed werkt. Indien de bestelling niet aan uw wensen voldoet of bij aankomst beschadigd is, dan kun u de bestelling retourneren. Bij gebleken schade wordt het product direct vervangen. Meldt deze schade voordat u het terugstuurd aan bij Verburg Services, via onze klantenservice 0297 237175 of info@verburgservices.nl zodat we u instructies kunnen geven voor het vervangen.


Accept