Derek Prince - Het doel van beproeving Uitklappen

Derek Prince - Het doel van beproeving

9789075185271

Nieuw

Geliefden, laat de vuurgloed, die tot beproeving dient, u niet bevreemden, alsof u iets vreemds overkwam? (1 Petrus 4:12)
Vroeg of laat krijgen we als christen allemaal te maken met de één of andere vorm van beproeving. Of het nu is op het gebi

Meer details

€ 5,00

incl. BTW - 6%

Niet op Voorraad - Bezorging: 2 tot 4 dagen

Meer informatie

Geliefden, laat de vuurgloed, die tot beproeving dient, u niet bevreemden, alsof u iets vreemds overkwam? (1 Petrus 4:12)
Vroeg of laat krijgen we als christen allemaal te maken met de één of andere vorm van beproeving. Of het nu is op het gebied van lichamelijke gezondheid, financiën, een gebroken vriendschap, of vervolging van ons geloof, de bijbel geeft aan dat iedere christen bedacht moet zijn op moeilijke situaties die een test vormen voor zijn/haar karakter en vertrouwen op God. Derek Prince reikt vanuit de bijbel principes aan die ons helpen voorbereid te zijn op beproeving, zodat we op de juiste manier reageren als het komt. Wanneer we Gods bedoeling begrijpen en daardoor volharden,wordt ons karakter door Hem gelouterd en gevormd. Tenslotte gaat de schrijver in op de zwaarste toets voor iedere christen, namelijk 'succes'.

Accept